Luxe appartementen als nieuwe uitbreiding Kop West

Verkoop van luxe appartementen in Purmerend gestart

23 mei 2017
marquise kop west

Als een geslepen diamant markeert appartementencomplex ‘Marquise’ de grens tussen oud en nieuw Purmerend. De vijftig appartementen die hier trapsgewijs worden opgetrokken liggen in de jongste uitbreiding van Purmerend: Kop West. Slechts gescheiden door het Noordhollandsch kanaal ben je via de opvallende Melkwegbrug in het oude centrum van Purmerend.

Een stukje stad erbij

In ‘Kop West’ vind je straks allerlei verschillende woningen. Van huur- en koopwoningen tot eengezinswoningen, appartementen en vrije kavels. Al die verschillende bewoners die zich bewegen in de groene waterrijke wijk zorgen voor een dorpse sfeer met een stads karakter.

Kroon op Kop West

Marquise is onderdeel van het gebied de Kroon, met drie gebouwen het meest bijzondere stukje van Kop West. Kroonjuweel ‘Marquise’ is daarvan het meest opvallend en luxueus. Door de terrasgewijze opbouw ontstaat er een unieke leefruimte, zowel binnen als buiten.

“Vanaf de opvallende Melkwegbrug heb je een fantastisch uitzicht over stad en water”

Appartementen

De 50 appartementen bevatten 3, 4 of 5 kamers en hebben een woonoppervlakte van 80 – 235 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Meer informatie over Marquise vindt u op www.woneninmarquise.nl

marquise kop west