Rijnboutt goed vertegenwoordigd op Provada

04 juni 2014
De Barones Breda

Bart van der Vossen spreekt donderdag 5 juni op de Provada 2014 in een dagbijeenkomst over Co-creatie in de praktijk. Hij is betrokken bij de revitalisatie van de winkelcentra Hilvertshof in Hilversum, De Barones in Breda en de transformatie van een aantal winkels in de Hoogstraat in Rotterdam. “Rijnboutt levert meer dan ontwerp, het gaat bovenal om samenwerking.” De bijeenkomst is georganiseerd door Retailvisie, een multidisciplinair platform waarbij het draait om retailactivatie.

Op woensdag 4 juni wordt op de Provada de StiB-award uitgereikt. The Bank in Amsterdam is één van de genomineerden.

Daarnaast is Rijnboutt in diverse stands op de Provada zichtbaar. Bij de stand van ASR vastgoed is een maquette te zien van het plan voor de Aalmarkt in Leiden. Ook de gemeente Leiden besteedt aandacht aan het plan in hun stand.

De Barones Breda

Bij de stand van Kroonenberg Groep is informatie verkrijgbaar over de retaillocaties De Barones in Breda, Hilvertshof in Hilversum en Gelderlandplein in Amsterdam Buitenveldert. Voor alle locaties ontwerpt Rijnboutt aan de transformatie van de winkelcentra. Het ontwerp van Rijnboutt voor de herontwikkeling van het luxe kantoorpand aan het Concertgebouwplein is als maquette te bewonderen.

De Barones Breda

De kantoren- en bedrijvenlocaties Beukenhorst en Schiphol Trade Park in de Haarlemmermeer zijn ook vertegenwoordigd. Rijnboutt is de ontwerper van het stedenbouwkundig plan van Beukenhorst Zuid en heeft zitting in het Kwaliteitsteam Beukenhorst Zuid. Op de naastgelegen kavel Boerderij Den Burgh is het VO-inrichtingsplan voor de buitenruimte uit de hand van Rijnboutt. Bij Schiphol Trade Park is Rijnboutt betrokken bij de stedenbouwkundige planbegeleiding voor initiatiefnemers die zich daar willen vestigen. Op de stand van Bouwinvest is informatie te vinden over de transformatie van het C&A-gebouw aan het Damrak en de nieuwe flagshipstore van ZARA.